Το πρόγραμμα μαθημάτων Φωτογραφίας για αρχάριους έχει διάρκεια τριών μηνών. Στόχος του είναι η εκμάθηση της φωτογραφικής τέχνης, η εξερεύνησή της ως μέσο έκφρασης, καθώς και η διδασκαλία ελέγχου του φωτός εντός και εκτός studio μέσα από μια σειρά δίωρων μαθημάτων με αποτέλεσμα τη δημιουργία portfolio. Οι μαθητευόμενοι καλούνται σε κάθε μάθημα, με εργασίες, να πειραματιστούν και να εκφραστούν μέσω της τέχνης της φωτογραφίας καθώς και σε συνδυασμό αυτής με άλλες μορφές τέχνης. Τα μαθήματα γίνονται διά ζώσης ή με live streaming μέσω διαδικτύου.
Ύλη μαθημάτων 
- Εισαγωγή στην τέχνη της φωτογραφίας και τη χρήση της φωτογραφικής μηχανής.
- Ταχύτητα κλείστρου, διάφραγμα, iso και φωτομέτρηση.
 - Κάδρο, white balance, φωτογραφικοί φακοί, φωτογραφικά φίλτρα.
- Εισαγωγή στον τεχνικό φωτισμό.
- Φωτογραφία Πορτρέτου.
- Εισαγωγή στο lightroom και επεξεργασία.
- Still life φωτογραφία.
 - Φωτογραφία Fine Art.
- Εισαγωγή στο photoshop και επεξεργασία.
- Φωτογραφία Γυμνού.
- Φωτογραφία Hybrid και mixed media.
- Φωτογραφία visual storytelling.
- Ανάπτυξη φωτογραφικού project .
Για την παρακολούθηση των μαθημάτων οι μαθητές θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους φωτογραφική μηχανή ή smartphone με λειτουργία manual mode και Η/Υ, laptop ή Tablet.
(Εάν δεν γνωρίζετε αν η φωτογραφική σας μηχανή ή το smartphone σας έχει αυτή την λειτουργία, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε.)
Έναρξη μαθημάτων  στις 29 Απριλίου 2022 και κάθε Παρασκευή 6μμ με 8 μ.μ. στο στούντιο φωτογραφίας LOFT (Αλφειού 19-21, Αμπελόκηποι Αττικής).​​​​​​​
Το κόστος του κύκλου μαθημάτων φωτογραφίας για αρχάριους είναι 250€ + 24%ΦΠΑ.
Με την εξόφληση όλου του ποσού εφάπαξ έκπτωση 20%.

Για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
Σύμφωνα με τα νέα μέτρα για τον Covid-19 όλοι οι μαθητές που θέλουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα διά ζώσης θα πρέπει να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.
Back to Top