Το πρόγραμμα μαθημάτων Φωτογραφίας για προχωρημένους έχει διάρκεια τριών μηνών. Στόχος του είναι η εκμάθηση της φωτογραφικής τέχνης στο στούντιο, η εξερεύνησή της ως μέσο έκφρασης, καθώς και η διδασκαλία ελέγχου του φωτός εντός του studio μέσα από μια σειρά δίωρων μαθημάτων με αποτέλεσμα τη δημιουργία portfolio. Οι μαθητευόμενοι καλούνται σε κάθε μάθημα, με εργασίες, να πειραματιστούν και να εκφραστούν μέσω της τέχνης της φωτογραφίας. Σε αυτόν το κύκλο μαθημάτων θα μάθετε τον χειρισμό των στούντιο φλας, τις διαφορές ανάμεσα σε διάφορα modifiers και τη χρήση αυτων, καθώς και τον κατάλληλο φωτισμό για κάθε υλικό και επιφάνεια.
Ύλη μαθημάτων 
- Εισαγωγή στο στούντιο.
- Eshop και packshots.
 - Πορτρέτο.
- Γυαλί.
- Φαγητό.
- Still Life.
- Κόσμημα.
 - Μπουκάλι.
- Gels.
- Photoshop (Εισαγωγή).
- Photoshop (Masking & Adjustment layers).
- Photoshop (Retouching).
- Photoshop (Σύνθεση εικόνας).
* Υπάρχει η δυνατότητα μαθημάτων φωτογραφίας γυμνού και μόδας με επιπλέον χρώση ανά μαθητή.
Για την παρακολούθηση των μαθημάτων οι μαθητές θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους φωτογραφική μηχανή ή smartphone με λειτουργία manual mode και Η/Υ, laptop ή Tablet.
(Εάν δεν γνωρίζετε αν η φωτογραφική σας μηχανή ή το smartphone σας έχει αυτή τη λειτουργία, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε.)
Έναρξη μαθημάτων από 28 Απριλίου 2022 και κάθε Πέμπτη 7 μ.μ. - 9 μ.μ. στο στούντιο φωτογραφίας LOFT (Αλφειού 19-21, Αμπελόκηποι Αττικής).​​​​​​​
Το κόστος του κύκλου μαθημάτων φωτογραφίας για προχωρημένους είναι 300€ + 24%ΦΠΑ.
Με την εξόφληση όλου του ποσού εξαρχής δίδεται έκπτωση 20%.

Για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
Σύμφωνα με τα νέα μέτρα για τον Covid-19 όλοι οι μαθητές που θέλουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα διά ζώσης θα πρέπει να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.
Back to Top